Vanzari porumbei

Vanzare porumbei fond - maraton


Porumbeii sunt din generatia 2016, cam a doua serie, arata impecabil (majoritatea au terminat naparlirea), cu origini foarte bune, linie fond, mare fond si maraton.
Pretul este de 250 lei bucata, negociabil.
Contact: Sinca Cezar, tel. 0723 880 430
Lichidare porumbei matca!
Ilie Dorin din Ploiesti multumeste celor care au cumparat porumbei de la dansul si anunta ca toti porumbeii care au fost pusi in vanzare pe aceasta pagina au fost vanduti.
Anunt important !
Vanzare porumbei si ceas constatator FV2-China !  Paun Virgil -FRSC Prahova vinde toti porumbeii si ceasul constatator, ceasul este aproape nou, a fost folosit doar cateva etape in sezonul 2015, porumbeii, multi cu rezultate in concursuri (cativa sositi de la maratonul extrem Birzai), sunt numai din familii de fond - maraton cu origini foarte bune. Motivul, starea de sanatate a unui membru al familiei, il determina pe Virgil sa renunte definitiv la porumbei. Telefon de contact: 0725 974 381 - Virgil


Calcan Florin vinde porumbei pui si maturi din susa proprie formata din liniile Rijkaert - Demeyere (Prof. Vasiliu).
Susa este omogena,  consangvinizata de foarte multi ani, rezultate impresionante obtinute la toate categoriile de distanta, in special la fond, maraton si maraton extrem.
Porumbeii au imunitate dobandita la boli pentru ca nu a folosit medicamente/stimulente.
Se incruciseaza bine cu orice linie, (expresia lui Calcan Florin: "daca imperechez un porumbel de-al meu si cu un gutan puii rezultati zboara bine la fond si maraton")
Mai multe detalii va poate da Calcan Florin telefon 0748225322
Voi reveni cu detalii in scurt timp, pedigree/poze rezultate etc.

Vezi aici cativa dintre porumbeii lui Calcan Florin!Niciun comentariu: